Prodajna galerija StoyanovicArt osnovana je u junu 2007. godine. Smješteni smo u centru grada Bara, najsunčanijem mediteranskom gradu u mirisu starih maslina, u urbanističkom i multi etničkom skladu, turističkoj destinaciji koja dominira ponudom kulturno historijskih spomenika i arheoloških nalazišta.
Prezentovanjem naše umetničke kolekcije želja nam je da čaroliju umjetnosti podijelimo sa dragim posjetiocima i kupcima.
Uz dijela starih majstora ponudili smo i radove mladih i talenovanih stvaraoca iz zemlje i regiona.
U našem studiju za uramljivanje, slike postaju još ljepše i bogatije a vaš doživljaj je kompletan i neponovljiv.
U okviru naše galerije postoji studio za savremeno uramljivanje umjetničkih slika, fotografija, ogledala i itd..

Uramljivanje slika za nas nije rutinsko izrezivanje ramova već ozbiljan posao koji iziskuje poznavanje umjetnosti, stilova i vremenskih razdoblja u kojima su slike stvarane, kao i likovnih tehnika koje traže različit način opremanja.
Posjedujemo profesionalne mašine i bogat program renomiranih proizvođača lajsni. Naše iskustvo i stručni savjeti stoje Vam na raspolaganju.
Prodajna galerija StoyanovicArt bavi se likovnim opremanjem privatnih i poslovnih objekata.
Uz naše stručne savjete možete se odlučiti za Vašu kombinaciju slika i ogledala u stilu koji je primjeren Vašem objektu.
Veliki broj zadovoljnih klijenata najbolje govori o našem radu, a ljepota njihovih oplemenjenih prostora i dalje pljeni i ostavlja nezaboravan utisak.

Radno vrijeme:

Radnim danima: 10.00 do 17.00 sati

Subotom: 10.00 do 13.00 sati

Kontakt telefon: 069 775599